Friday, November 25, 2022

Iloista joulun alusaikaa: Hanki joululahjaksi ystävällesi, puolisollesi, lapsillesi tenniskurssi yhteisin aikatauluin Tampereen talousalueella?

Joulutervehdys tennistä harrastaville ja tennisopetusta kaipaaville. Joulupukki muuntuu vuodenaikojen mukaan: Joulupukki järvenrannassa jouluaattona 2021 Lempäälässä tilattavissa pikkujouluihin, jouluaattoon, tennisvalmentajaksi, puunkaatajaksi ;) Miten milloinkin sovitaan?

            


Ohessa yllä ja alla rattoisaa kommentointia tennisvalmennusvideotiedottein Lempäälästä ja alla Ylöjärven Vuorentaustasta missä on myös annettu tennistunteja:Yhteydenotot aiheen mukaisesti ohessa alla sähköpostit:
Joulupukkitilaukset:
 Joulupukkipalvelu@gmail.com

Talonmies, piha- ja tyhjennyspalvelut :
https://Talonmiespalvelu.blogspot.com Talonmiespalvelu@gmail.com
 


Iloista joulun alusaikaa: Hanki joululahjaksi ystävällesi, puolisollesi, lapsillesi tenniskurssi yhteisin aikataulun Tampereen talousalueella? 


Ota yhteyttä sähköpostilla: Tennisvalmentaja@gmail.com

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla ja puhelimella varmistus perään jollen ole 1-2 vrk sisään huomannut vastata Teille ok?

044-3380291 (Joulun aikaan joulupukkinumero. Tenniksen aika on joulun jälkeen https://Tenniksen-perusteet.blogspot.com )


Tenniksen alkeiskurssi perusteita Tampereen eri tennishallissa / ulkokentillä Lempäälässä, Pirkkalassa.

Tenniksen alkeiskursseja / alkeita / tenniksen perusteet alkaa jälleen talvikautena syksystä huhtikuulle 55 euroa tunti / kerta / x:aa määrä, kun 1-2 osallistujaa. Hinnoittelu muuten tapauskohtaista kun isommista ryhmistä kyse.

Kesätennis sopimuksen mukaan eri ulkokentillä mm Tampereen Ruotula / Pyynikki, Ylöjärven Vuorentausta, Pirkkala, Lempäälän Sääksjärven koulun tenniskenttä. 

Kokoa oma ryhmäsi ja tilaaja valmentamaan sitten nuorista tai aikuisista kyseli Tampereen eri tennishalleissa talvikausi, ulkokentät eri paikkakunnilla Pirkkala Ylöjärvi sovitaan tapauskohtaisesti yhteisin aikataulun?

Paras aika puiden kaadoille on yleensä M:stä M:ään =
Marraskuuhun, mutta kuten käyttää elämän varsinkin Hämeessä, sitä tämä "Pirkanmaaksi" aluekin on tilaukset tulevat monasti huhti-syyskuulle. Joten puunkaatoja on tehty jopa +32 C lämpötilassa menneinä kesäkausina.

https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com Luonnistuvat myös muut viher- ja raivaushommat pensasaitojen, ruohikoiden, puiden leikkauksina vuodenaikojen tarpeiden mukaan esim https://Omenapuiden-leikkaukset.blogspot.com

Muutto-, tyhjennys- ja kaatopaikkakuljetukset https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com

------------
Maksutapa palveluissani: Käteisellä aloitettaessa ;) yhteisen sopimuksen mukaisesti
-------------

--------------------------------------------------
------------------------------------------