Thursday, March 29, 2012

Tenniksen alkeiskurssi / tenniksen alkeita alkaa jälleen toukokuulla 2012 sunnuntaisin Hervannann tennishallissa. Jatkamme kesälläkin mikäli on kysyntää. Tervetuloa mukaan

Tenniksen alkeiskurssi / tenniksen alkeita, tenniksen perusteita alkaa jälleen toukokuulla 2012 sunnuntaisin klo 12:00-13:00 x 4 = 20 euroa x 4 = 80 euroa
--------------------

Tennisopetusta ja tennisvalmennusta tilanteen mukaan, joko seuran kautta tulevien tilausten kautta tai yksityisopetuksena ilman halua liittyä mihinkään seuraan.

Tällä hetkellä on runsaasti tilaa kevät- ja kesäkautta varten, joten pystyn sopimaan ryhmälle kuin ryhmälle myös yksityisopetusta, mikäli elämäntilanne muuten sallii.

Keväthän on toki muutakin kuin tennistä ja metsän ääniä linnunlauluineen Kaupissa.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse / e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com, kiitos.

Ohessa tennisopettaja Olavi Lehdon keväinen ja iloinen tennistervehdys toukokuulta 2011 mikä pätee edelleen   seuratenniksen,  siinä kuin yksityisvalmennuksen puolellakin. Lentäkäämme kuin keväiset yököt kohti tenniskenttiä ja antakaamme kireiden syöttöjen ja kämmenlyöntien painua kenttään yhä uudestaan.


Tämä tamperelainen mies osaa tervehtiä tenniksen etiketin mukaisesti myös vapaa-ajalla oli sitten puutarhurin tai tennispelaajan asu päällä ;) Joten se on "moro" heti kun nährään. Iloista suomalaista tennistä Tampereen Hervannan tennishallissa ja ulkokentillä Tampereen Kaupissa, Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Pirkkalassa, Hämeenlinnassa, Porissa, Turussa, Mikkelissä, Orivedellä jne
e-mail: tennisvalmentaja(at)gmail.com
Puhelin: 044-3380291
-------------------------------------
Ohessa kämmenlyönnin perusteita: Kiitämme mainiosta videoclipistä 
--------------------------------------
Saavumme tilanteen mukaan kauemmaksikin kun matkakulut, majoitus ja valmennuspalkkio ovat kohdallaan:-----
Järjestämme tällä hetkellä eri puolilla Pirkanmaata ja Suomea tenniskursseja, joten reippaasti yhteyttä omalta paikkakunnaltanne. Mm. Pori, Oulu, Mikkeli, Lohja, Vantaa harkinnassa.
---------------------------------

Toukokuulla 2012 alkaa ulkokausi ;) eri kentillä kysynnän mukaan, joko seuran edustajana, yksityisenä tai pelihaasteisiin vastaavana haasteotteluiden merkeissä eri puolilla Suomea.

Tarjoamme hyväntahtoisesti tennisopetusta eri paikkakuntien tenniskentille mm. Pirkkalaan, Nokialle ja Lempäälään http://tenniksen-alkeiskurssi-lempaala.blogspot.com Tennisopetusta minitenniksestä alkaen joten olkaa rohkeita toiveissanne ja ryhmämuodostuksissanne.

Haastetenniksessä voimme sopia että joko jaamme tenniskenttämaksun tai sitten häviäjä maksaa kenttävuoron


----------

http://tenniksen-alkeiskurssi.blogspot.com

-----------------------------------------------